Sunday, January 4, 2009

Happy New Fear

Έχουμε ένα μήνα να ανανεώσουμε το blog αλλά αυτό δεν έγινε λόγω έλλειψης χρόνου ή φωτογραφιών! Έγινε ως ένδειξη διαμαρτυρίας στην δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου από μπάτσο στα Εξάρχεια αλλά και στην καταστολή των ζωών μας και των επιθυμιών μας.
Ο καπιταλισμός μέσα στον οποίο όλοι μας λίγο πολύ ζούμε έχει φτιάξει ένα matrix μέσα στα όρια του οποίου ( τα οποία ορίζονται πολύ σαφώς με ανήθικους νόμους) ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει. Αυτό το ό,τι θέλει όμως, αφορά «ελευθερίες» οικονομίας, διαφθοράς, καταπάτησης της ιδιωτικότητας του άλλου… Και ο μεγάλος «νταβατζής» το κράτος είναι το πρώτο που εκμεταλλεύεται αυτές τις «ελευθερίες».
Αν κάποιος όμως θελήσει να βγει έξω από τα όρια αυτού του κόσμου και να αναζητήσει ελευθερίες πιο αληθινές, καταστέλλεται βίαια, ψυχολογικά και σωματικά. Βέβαια το μακρύ χέρι του κράτους , η αστυνομία,, μαζί με την τεχνολογία που έφερε η «ανάπτυξη» του δυτικού κόσμου ( κάμερες, παρακολουθήσεις τηλεφώνων, κ.α) προσπαθεί κανείς να μην τους χαλά την "σούπα" που έχουν φτιάξει. Καιρός λοιπόν να τους χαλάσουμε το φαγητό και να πολεμήσουμε τον κόσμο που αυτοί θέλουν. Να φτιάξουμε έναν κόσμο που δεν κυβερνά το χρήμα, η ιδιοκτησία , η ανελευθερία. Έναν κόσμο που δεν κυβερνά κανείς!
Οι εξέγερση μόλις άρχισε!

No comments: